< >.


Her er Lidt om hvad vi tilbyder og hvad thaimassage er.

Oliemassage:
velvære og afslappethed

Oliemassage er kropsmassage, der hovedsageligt anvender tryk, og olie påsmøres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. Hos os kombineres oliemassage med fod og let thai massage, og du får en afslappende og beroligende behandling.

En oliekropsmassage får en til at føle sig frisk, og fyldt af energi og er samtidig med til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur.

Nogle har den misopfattelse, at oliekropsmassage indeholder seksuelle ydelser, og vi vil gerne understrege, at der i vores klinikabsolut ikke gives nogen former for ydelser af den art.

Thai Massage:
behandling af spændinger og smerter

Et gammelt kropsterapeutisk håndværk der kan heale, helbrede og styrke.
Thai Massage er en interaktiv manipulation af kroppen ved hjælp af passive stræk øvelser samt trykpåvirkning af kroppens energi linier.

Disse bevægelser hjælper med til at:
- Justere knogle struktur
-  mere fleksibilitet
-  Løsne spændinger
-  Stimulere indre organer
-  Bringe kroppens energier i balance
 
Fodmassage:
En himmelsk behandling for trætte fødder,  fodmassage er en af de allermest afslappende behandlinger, du kan give dig selv eller andre.

Det ultimative studie i fodmassage. Fod tryk terapi? og indebærer at kendte reaktionspunkter (refleks punkter) i foden tilføres en præcis mængde tryk i en bestemt periode.